Hotelli- ja ravintola-ala
Hotelli ja ravintola-alalla työtehtävät liittyvät erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen ja unohtumattoman ruokailukokemuksen tuottamiseen.
Työtä voi tehdä esimerkiksi hotellin vastaanotossa, ravintolassa tai baarissa. Työt hotelli ja ravintola-alalla sopivat ulospäin suuntautuneille ja nopeasta työtahdista nauttiville tekijöille, joita kiinnostaa esimerkiksi ruokakulttuuri. Työnimikkeitä voivat olla esimerkiksi kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija ja tiskari.
Vipuvoimaa bisnekseen: Kuinka keikkatyö auttaa kiireisiä yrityksiä ratkaisemaan ennakoimattomat työvoimatarpeet
Tämän päivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä sopeutumiskyky on avainasemassa. Ravintolat, tapahtumienjärjestäjät, ruokakaupat, rakennus- ja logistiikkasektorit muun muassa kohtaavat jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia, ja kyky vastata työvoimatarpeisiin nopeasti on noussut elintärkeäksi. Tervetuloa keikkatyö – dynaaminen ratkaisu, joka mullistaa sen, miten yritykset käsittelevät vaihtelevia työvoimatarpeitaan. Pureudutaan siihen, mikä keikkatyö on ja miksi se on
Avoimien työpaikkojen seuranta
kuule ensimmäisten joukossa avoimista mahdollisuuksista alalla!
Blogista
Vipuvoimaa bisnekseen: Kuinka keikkatyö auttaa kiireisiä yrityksiä ratkaisemaan ennakoimattomat työvoimatarpeet
Tämän päivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä sopeutumiskyky on avainasemassa. Ravintolat, tapahtumienjärjestäjät, ruokakaupat, rakennus- ja logistiikkasektorit muun muassa kohtaavat jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia, ja kyky vastata työvoimatarpeisiin nopeasti on