Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli ja ravintola-alalla työtehtävät liittyvät erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen ja unohtumattoman ruokailukokemuksen tuottamiseen.

Työtä voi tehdä esimerkiksi hotellin vastaanotossa, ravintolassa tai baarissa. Työt hotelli ja ravintola-alalla sopivat ulospäin suuntautuneille ja nopeasta työtahdista nauttiville tekijöille, joita kiinnostaa esimerkiksi ruokakulttuuri. Työnimikkeitä voivat olla esimerkiksi kokki, tarjoilija, vastaanottovirkailija ja tiskari.

Vipuvoimaa bisnekseen: Kuinka keikkatyö auttaa kiireisiä yrityksiä ratkaisemaan ennakoimattomat työvoimatarpeet

Tämän päivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä sopeutumiskyky on avainasemassa. Ravintolat, tapahtumienjärjestäjät, ruokakaupat, rakennus- ja logistiikkasektorit muun muassa kohtaavat jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia, ja kyky vastata työvoimatarpeisiin nopeasti on noussut elintärkeäksi. Tervetuloa keikkatyö – dynaaminen ratkaisu, joka mullistaa sen, miten yritykset käsittelevät vaihtelevia työvoimatarpeitaan. Pureudutaan siihen, mikä keikkatyö on ja miksi se on

Lue lisää >>

Avoimien työpaikkojen seuranta

kuule ensimmäisten joukossa avoimista mahdollisuuksista alalla!

Toimialat

Lue lisää toimialan töistä ja yhteistyön esimerkeistä klikkaamalla kuvapainiketta

RAKENNUSALA

SIIVOUS JA KUNNOSSAPITO

AUTOTEOLLISUUS

HOITOALA

METALLI TEOLLISUUS

MUU TEKNOLOGIA
JA TEOLLISUUS

MYYNTI JA MARKKINOINTI

KEIKKATYÖ

IT

VARASTOTYÖ

LOGISTIIKKA

HOTELLI- JA
RAVINTOLA-ALA

Blogista

fiFinnish